Utah Jazz en CoinZoom maken NFT partnerschap bekend

Utah Jazz, de NBA basketbalclub uit Utah, heeft aangekondigd dat ze een samenwerking zijn aangegaan met cryptocurrency exchange en fintechbedrijf CoinZoom. Hierdoor wordt CoinZoom het officiële cryptocurrency platform en NFT marktplaats voor alle toekomstige NFT releases van de Utah Jazz.

Het partnerschap zal direct voelbaar zijn, want er zijn plannen om een QR-code te plaatsen op elke zitplaats in de Vivint Arena (Utah Jazz’s thuisstadion). Door het scannen van de QR code tijdens de thuiswedstrijden van de Jazz, zullen fans gemakkelijk toegang krijgen tot Jazz NFTs, de CoinZoom app, en vele andere innovatieve functies.

Om het de fans nog makkelijker te maken om deel te nemen aan de NFT inspanningen van de Jazz, zullen er een groot aantal betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn, waaronder creditcards, overschrijvingen, directe stortingen, en meer dan 40 andere cryptocurrencies, wat betekent dat er geen externe portemonnee nodig is, noch enige kennis van crypto. CoinZoom heeft er ook voor gezorgd dat fans geen gas fees hoeven te betalen bij het doen van aankopen.

Utah Jazz & CoinZoom gaan samenwerken

Utah Jazz president Jim Olson heeft zich inmiddels uitgesproken over de samenwerking, die later dit seizoen van start gaat:

“De samenwerking met CoinZoom geeft ons het ideale platform om ons NFT-aanbod uit te breiden en op een nieuwe manier in contact te komen met een grotere gemeenschap van Jazz-liefhebbers. Door middel van technologie kunnen we meer innovatieve en creatieve ervaringen naar onze fanbase brengen in een leuke omgeving. Met CoinZoom, zullen we enthousiast zijn om onze volgende fase van NFT collectibles aan het publiek te leveren later dit seizoen”.

Jim Olson, CEO Utah Jazz

Tevens zal CoinZoom ook deel gaan uitmaken van de marketing initiatieven in Utah Jazz’s media bereik, inclusief in de bewegwijzering in de Vivant Arena, functies op de Jazz app, social media vermeldingen, en merchandise.

Deel je liefde

Geef een reactie