Phillip Plein lanceert metaverse modelijn

Phillip Plein, de wereldberoemde modeontwerper en tevens crypto fan, heeft samen met veilinghuis Portion en 3D-kunstenaar Antoni Tudisco heeft trio de eerste metaverse modelijn in Decentraland gelanceerd.

Onlangs werd al bekend gemaakt dat Phillip Plein voor 1,4 miljoen dollar aan virtueel vastgoed heeft gekocht en Phillip Plein wil nu zijn digitale horizon verbreden door deze keer het op Decentraland gebaseerde modemerk Plein Sport te lanceren. Plein Sport is de naam van een reeks digitale Philip Plein schoenen voor de modebewuste metaverse bewoner.

Elke set Plein Sport-sneakers bevat een fysiek item dat gekoppeld is aan zijn NFT-tegenhanger. Eigenaars hebben later de optie om de NFT component te “verbranden” in ruil voor een paar metaverse compatibele wearables, zodat verzamelaars hun spullen kunnen showen op Decentraland’s brede waaier van exclusieve locaties.

De eerste high-end mode-items hebben al hun weg gevonden naar de blockchain. In de nabije toekomst zullen echter nog meer collecties volgen. In de tussentijd zal het Plein imperium blijven bouwen aan zijn steeds groter wordende aanwezigheid in Decentraland, allemaal gecentreerd rond het epische, mode-georiënteerde Plein Plaza.

Phillip Plein is overigens niet het eerste bedrijf dat investeert in Decentraland. Onder andere JP Morgan en Vice gingen het modebedrijf al voor.

Deel je liefde

Geef een reactie