nWay lanceert Olympische Winterspelen Play-to-Earn NFT Spel

‘nWay,’ een dochteronderneming van metaverse gigant Animoca Brands, lanceerde onlangs een volledig gelicenseerd, play-to-earn NFT-spel gebaseerd op de Olympische Winterspelen van 2022 in Beijing. Ironisch genoeg mag het door de het verbod op cryptocurrencies en de wetten rond NFT’s, niet in China gespeeld worden en dus zal het spel niet beschikbaar zijn voor het Chinese publiek.

Het NFT-spel dat “The Olympic Games Jam: Beijing 2022” heet en op 3 februari gelanceerd werd, is een multiplayer game waarin spelers het tegen elkaar opnemen in digitale wintersporten om NFT digitale Olympische pins te verdienen die er zijn in een reeks van verschillende zeldzaamheden. Om toegang te krijgen tot het spel, moeten spelers tickets laten zien die zijn gekoppeld aan NFT pins, waarbij elke NFT pin een eindig aantal bijbehorende tickets heeft.

Wie aan zijn Olympische NFT-reis wil beginnen, moet pins kopen via verschillende dozen op de website of secundaire marktplaats van nWay, of deelnemen aan gratis matches om pins te verdienen. Als ze toegang krijgen, kunnen gebruikers ook hun avatars uitrusten met een breed scala aan wintersport kleding.

De Olympische NFT pins die je kunt winnen in het spel.

Taehoon Kim, CEO van nWay, heeft inmiddels zijn enthousiasme geuit over het spel dat gebruikers de kans geeft hun eigen stempel te drukken op de Olympische erfenis: “De Olympische Spelen zijn ’s werelds grootste sportfestijn. We kunnen geen beter genre bedenken dan partygames om iedereen met verschillende gamevaardigheden op een massale manier te betrekken bij deze wereldwijde viering. nWay heeft een track record in het maken van multiplayer games van hoge kwaliteit, en Olympic Games Jam: Beijing 2022 een play-to-earn titel te maken, zullen gamers en NFT-verzamelaars niet alleen betrokken zijn bij de Olympische Spelen, maar ook een stukje Olympische geschiedenis bezitten”.

Hoewel nWay de licentierechten pas in juni verwierf, slaagde het er in om de app in iets meer dan zes maanden te ontwikkelen en te lanceren. Na de afsluiting van de Olympische Winterspelen eind februari is het bedrijf van plan het platform verder te ontwikkelen door voortdurend nieuwe evenementen uit te brengen waar gebruikers van kunnen genieten.

Deel je liefde

Geef een reactie