Hoe nachtclub Amnesia Ibiza NFT inzet

Amnesia is een van de beroemdste nachtclubs van Ibiza, maar sinds kort ook een fervent fan van NFT’s. De Ibiza hotspot is namelijk druk bezig met het inzetten van NFT om als eerste nachtclub en bedrijf uit Ibiza om een NFT collectie te creeren waarvan de digitale collecties ook een ‘fysiek onderpand’ hebben.

In collaboration with Hipworth, the digital artist behind the famous Carl Cox portrait, and Heart of Bone, a boutique jewelry workshop, Amnesia Ibiza will be the 1st Ibiza brand to launch a collection of NFT digital artworks.

Amnesia Ibiza

Amnesia werkt samen met Hipworth, een digitale NFT artiest uit Australie die samen heeft gewerkt met bedrijven als Red Bull en Bush Records.

Wat zijn de NFT plannen van Amnesia Ibiza?

The Mural & VIP Table

The Mural & VIP tafel is een groot kunststuk welke gesigneerd is door Hipworth en zowel virtueel, als NFT op de blockchain, als fysiek een plaatsje krijgt in de Amnesia club in Ibiza. Het bedrijf belooft dat de houder van dit stukje digitale kunst, voor altijd een VIP tafel gereserveerd krijgt in de club.

Een door Hipworth gesigneerd Amnesia Ibiza Mural welke als NFT wordt verkocht.

The Pyramid & VIP Access

The Pyramid is een zeldzame editie van 100 kettingen (medaillons), gebaseerd op de iconische Amnesia piramide. The Pyramid zal net als The Mural zowel fysiek als in de blockchain – als NFT – “bestaan”. De fysieke kettingen zijn gemaakt door Heart of Bone, terwijl de NFT door MirageMahal, een studio uit Perth, gemaakt wordt. De kopers van deze limited edition NFT ontvangen een uniek medaillon in de vorm van de Amnesia-piramide met een RFID-chip die levenslange VIP-toegang biedt tot Amnesia Ibiza voor twee personen, inclusief twee gratis drankjes.

Een van de Amnesia Pyramid kettingen welke als NFT worden aangeboden.

Ricardo Villalobos x Sixe Paredes

Deze collectie zal bestaan uit een uniek 1:1 portret met een beperkte oplage (50 exemplaren) van “Musical Connections”, een exclusieve NFT-collectie gemaakt door de kunstenaar Sixe Paredes in samenwerking met de Chileense DJ Ricardo Villalobos. De trotse eigenaar van het portret zal straks 1000 Klub Cryptomunten ontvangen en een gratis VIP tafel voor 6 gasten krijgen bij de eerstevolgende optreden van Villalobos.

Op deze manier probeert Amnesia NFT’s toegankelijk te maken voor haar bezoekers en tegelijkertijd in te zetten als marketingmiddel. Bezoekers die een digitaal deeltje van Amnesia willen bemachtigen moeten dokken, maar de nachtclub stelt dat dat met de fysieke perks ruimschoots wordt gecompenseerd.

Deel je liefde

Geef een reactie