Eerste web3 game van Gala Games, Grit, wordt gelanceerd op de Epic Games Store

Gala Games, kondigde aan dat het blockchain games zal publiceren op de Epic Games Store. De eerste game zal Grit gaan heten. Met Epic Games Store’s meer dan 194 miljoen gebruikers, zal Gala web3 games naar de massa brengen, waardoor miljoenen gamers in aanraking kunnen komen met dit nieuwe genre van entertainment en Gala’s plaats als leider in de ontluikende web3 games industrie wordt verstevigd.

Deze aankondiging volgt is een van de vele opmerkelijke aankondigingen voor het web3-bedrijf. Gala kondigde onlangs de eerste web3 first-person-shooter (FPS) door een AAA-studio aan, lanceerde het Gala Music-platform en kondigde aan dat het bedrijf binnenkort Spider Tanks lanceert: ’s werelds eerste play-to-earn NFT ESport.

“Epic is een pionier en visionair in de videogame-industrie. Dat de titels van Gala Games beschikbaar zijn in de Epic Game Store geeft dit nieuwe genre van gaming legitimiteit”, aldus John Osvald, President Games bij Gala Games. “Eenvoudige toegang tot web3-games is een keerpunt voor die spelers die nog niet hebben gezien hoe digitaal eigendom de game-ervaring kan verrijken.”

Eenvoudige toegang tot web3-games is een keerpunt voor die spelers die nog niet hebben gezien hoe digitaal eigendom de game-ervaring kan verrijken

John Osvald, President Games bij Gala Games

GRIT

Gala’s GRIT is een zogenaamde ride-or-die battle royale dat zich afspeelt in het Wilde Westen en zal de eerste blockchain-game zijn die beschikbaar wordt gesteld in de Epic Games Store. GRIT is gebouwd op de Unreal Engine met realistische physics en unieke wendingen. Spelers moeten zadelen, rijden en vechten door de stad, de beste pokerhand bouwen van gevonden wapens om een slag te slaan. Elk spel mode van GRIT is anders, van Train Chase modus tot Golden Horse, en zal de vaardigheden en strategie van spelers testen tegen andere spelers in krachtmetingen en schietpartijen. Spelers nemen het op tegen een bende revolverhelden met meer dan 400 old-school pistoolvariaties.

In-game beelden van Grit

Om Galaverse (6-9 juni 2022) te vieren, biedt Gala Games vanaf vandaag in Malta een speciale verkoop van “The Gunslinger Box” aan, waarmee je één van de 10.000 GRIT avatars kunt vrijspelen. Elk personage heeft zijn eigen specifieke perks en attributen die de eigenaar in-game kan spelen. Attributen zijn generatief en geven elk personage een unieke look. Eigenaars kunnen in-game hun favoriete wapenuitrusting met specifieke skins meenemen, waardoor ze een voordeel hebben ten opzichte van hun tegenhangers.

“Bij Team GRIT zijn we geïnvesteerd in dit nieuwe ecosysteem en zien we alle waarde die web3 kan brengen naar de gameplay ervaring,” zegt Jon Mavor, Chief Technical Officer bij Team GRIT. “We zijn verheugd om samen te werken met Gala Games en door onze aanwezigheid in de Epic Games Store. Web3 zal de ervaringen van spelers in het Wilde Westen nog beter maken.”

Deel je liefde

Geef een reactie