Dolce & Gabanna lanceert NFT voor metaverse propositie

Dolce & Gabbana werkt samen met NFT marktplaats UNXD ter ere van de lancering van de nieuwe web3 community hub, de DGFamily NFT Community. Dit is een exclusieve Non-Fungible Token community in samenwerking met UNXD, een gecureerde marktplaats voor luxe en digitale cultuur.

Met de samenwerking zal het Italiaanse modehuis een reeks va NFT boxes lanceren, waarmee leden en eigenaren van deze NFT’s voorrang krijgen bij speciale evenementen, drops, maar ook Dolce & Gabbana kleding. De DGFamily-drop met de daarbij horende DGFamily Boxes zullen op de Polygon blockchain worden gezet en bestaan uit drie varianten: de Black, Gold en Platinum boxen die in toenemende mate zeldzaamheden en voordelen voor de eigenaars met zich mee zullen brengen. Het enige dat nodig is om lid te worden van het Dolce & Gabbana NFT universum en, natuurlijk, een NFT eigenaar te zijn.

Black Boxes NFTs geven toegang tot het eerste niveau van de DGFamily, die exclusieve digitale en fysieke drops van Dolce & Gabbana kleding, een reeks van metaverse evenementen, en speciale bonussen zoals een Dolce & Gabbana ‘swag set’ zal omvatten

Gold Boxes NFT’s zijn het volgende niveau, omdat ze houders toegang geven tot alle extraatjes van Black Boxes en tot meer exclusieve D&G drops en metaverse & fysieke evenementen. Gold Box houders zullen ook een premium versie van de D&G swag set ontvangen, die een exclusief paar kicks zal bevatten.

De Platinum Box is de crème de la crème van Dolce & Gabbana’s NFT community. Het zal houders toegang geven tot alle privileges van de Gold Box, maar ook toegang tot de meest zeldzame D&G drops en metaverse / fysieke evenementen, waaronder een intieme Dolce & Gabbana ‘offsite’.

Op dit moment is dit het enige dat is vrijgegeven over de NFT’s van Dolce & Gabbana. Het is onduidelijk wanneer de NFT’s gelanceerd zullen worden en wat de prijzen zijn van de NFT’s.

Niet de eerste NFT

Dit is overigens niet de eerste keer dat Dolce & Gabbana zich begeeft op het terrein van NFT’s. In augustus 2021 lancering het haar eerste NFT-collectie, de “Genesis Collection”. Voor de Genesis collectie ontwierpen Domenico Dolce en Stefano Gabbana, de twee medeoprichters van D&G, de op Venetië geïnspireerde voorwerpen die de NFT vertegenwoordigt. De collectie met negen NFT’s leverde toen iets meer dan 5.5 miljoen dollar op 5,65 miljoen dollar voor de negen NFT’s, die ook in de metaverse kunnen worden gebruikt om de designerkleding van D&G online te laten zien.

Deel je liefde

Geef een reactie