Coinbase op het punt om NFT marktplaats te lanceren

Coinbase heeft aangekondigd dat haar NFT website er bijna aankomt. Met 3.5+ miljoen mensen op de wachtlijst lijkt Coinbase een zwaargewicht te gaan worden op het gebied van non-fungible tokens.

Coinbase maakte maandagochtend bekend dat diens intrede in de NFT wereld nu heel dichtbij komt. De NFT artiesten op de wachtlijst hebben een document per e-mail ontvangen waarin gedetailleerde instructies voor de verkopers uitgelegd staan. Allemaal met het idee om haar leden een vliegende start te laten maken.

Naast deze instructries bevatte de e-mail van Coinbase details over een Mastercard-partnerschap. In samenwerking met Mastercard zal het voor Coinbase gebruikers mogelijk worden om non-fungible tokens (NFT) te kopen met behulp van een creditcard, waardoor de aanschaf van NFT’s toegankelijker worden gemaakt en het gebruik van een smart contract wordt omzeild. Hoe dit precies zal gaan werken moet nog blijken. Overigens werd ook verwezen naar Twitter’s NFT avatars, wat erop wijst dat Coinbase NFT wel eens het volgende platform zou kunnen worden om te integreren met Twitter’s NFT technologie.

Coinbase zal haar driemaandelijkse winstrapport op 24 februari publiceren. Daarom is de verwachting dat de lancering van de marktplaats iets eerder dan die datum zal plaatsvinden.

Deel je liefde

Geef een reactie